LEPPSYL™️

Laget kun av naturlige råvarer, og med kraften av urter i en leppomade.

Hva er Leppsyl™️?

Leppsyl™️ er et produkt utviklet av Urter fra Lierne som et alternativ til de masseproduserte og kjemiske fremstilte leppomadene man normalt får kjøpt i butikkene. Vi ønsker å kunne gi deg et renere produkt som ikke introduserer flere tunge metaller i kroppen din, da vi mener man blir nok eksponert som det allerede er. 

Derfor har vi satt sammen det beste vi finner i naturen av voks- og smørråvarer, kombinert med urter og oljer som har en positiv innvirkning på dine lepper og generelle helse. 

Prøv ut denne du også… 

Innehold 

Leppsyl™️ inneholder bivoks, sheasmør og kakaosmør sammen med urter og oljer fra naturen som innehar viktige virkestoffer som hjelper med fuktighet, sårheling og demper vekst av virus/bakerier ved infeksjon. Finnes også med solfaktor for de aller fineste sommerdagene for ekstra beskyttelse. 

RENE OLJER

Vi bruker kun rene oljer i Leppsyl for å oppnå best mulig effekt, 

ØKO-Råvarer

Alle råvarene brukt i tilagningen av Leppsyl har gjennomgått flere kriterier for å kunne oppfylle våre krav til en råvare. 

Effektiv oppskrift

Med bakgrunn i en gammel urteoppskrift har vi gjort produktet mer moderne, uten å tilsette noen skadelige giftstoffer eller tungmetaller som man finner i andre leppomader. 

Gode tilbakemeldinger

Kunder har kommet med gode tilbakemeldinger, bla. at produktet funker best mot tørre og sprukne lepper, men også de med virusinfeksjon har beskrevet produktet som MEGET potent.